Peristiwa Sekarang

Thursday, February 28, 2013

Minggu ni terasa masa pantas berlalu.. sedar tak sedar dah nak weekend semula yang bermakna kena ke kelas. Sejak sambung Master ni banyak betul assignment setiap minggu, Yang minggu lepas belum siap, minggu ni dapat baru pulak. Aku baru balik dari urusan di Kelompo. Tak sabar nak perabih episod Travelog sebab aku ni jenis lelama tinggal memang malas nak sambung. Tuh yang banyak cerita sebelum-sebelum ni part 1 jadi the only part.Haha... Tengah plan untuk next adventure trip. InshaAllah kalau takda aral melintang time cuti mid term seminggu pada bulan April ni. Adventure domestik sahaja memandangkan bagi aku apa guna pusing dunia kalau tempat sendiri pun tak habis kenal ditambah pulak yang sebenarnya bajet constraint. Hahaha. Yang AJ dah tak sabar ajak aku ke Vietnam pulak. Teringin memang teringin tapi jadual sebagai student turut menjadi batu penghalang.Semoga semua plan kedepan berjalan lancar hendaknya.


You Might Also Like

0 Rangsangan

Flickr Images