Ubat Relax

Wednesday, December 09, 2009

Semalam aku ada dapat 3jenis ubat dari doktor Maniam,iaitu antibotik,apa menda ntah dan ubat relax.Ubat relax ni dia bagi satu aja dan nurse cakap makan pukul 8 malam.Aku pun amik tanpa banyak soal.Pada pukul 8 malam aku ada exam midterm,nyaris nak makan tapi atas nasihat orang lama,aku pun fikir ya gak.Buat mengantuk tak ka naya.


Lanjut punya panjut pukul 12malam aku makan ubat tuh lepas cuci luka semua.10minit kemudian..

"menda kiri kanan jadi slow motion"
"jalan pun tak berapa stabil"
"mata dah berat"

12jam tidur yang indah,sampai nak buka mata pun susah.Mak aku dah bising bising suruh bangun,aku hanya mampu bangun dan duduk di sofa dan sambung tidur.

You Might Also Like

0 Rangsangan

Flickr Images