Gambar Rambang

Wednesday, July 29, 2009

semenjak handset berkamera aku sudah pulih dari selsema kupu kupu, aktiviti menangkap gambar aku semakin galak berkembang.Selalunya time amik gambar,ada sahaja benda nak cerita di blog,lepas tangkap,malas pulak nak pindah ke PC dan mood nak bercerita sudah hilang.So aku nak masukan sedikit gambar gambar yang aku snap dalam handset aku.

1. Samee Vs Biskut bantal

Setiap kali balik Perlis,benda pertama aku akan buat ialah membeli stok makanan untuk menguyah sambil menonton saluran haiwan haiwan liar.Feveret aku ialah keropok samee ni.Memang tokei kedai runcit berhampiran sudah tahu sangat niat aku kalau ke kedai beliau.Selain itu biskut bantal atau nama saintifiknya Pillowpinella anisum juga turut menjadi sasaran memandangkan kandungan protein dan vitamin E yang tinggi.

2. Ada Apa dengan abang guard


Sapa kata abang guard garang,tak boleh tolah ansur,kerja nak saman student.Sesungguhnya abang guard terbukti seorang insan biasa
....

..

Kroihh.kroiihh

3. Gejala Sosial


Jabatan Haiwan perlu mengambil langkah langkah drastik untuk membasmi gejala penagihan dadah dikalangan haiwan yang semakin berleluasa.
(aku syak kalau kuyu dihidupkan semula dihayat akan datang sebagai kucing,begini lah rupanya)

4. Buai Laju laju
Dah bagi tidur pun dah cukup bertuah,yang nak kencing sekali apa pasai hah ?????

5. Datsun Skyline r38

Sungguh perang bunyinya

6. FOM cafe


Just gambar cafe kat fakulti aku.Faveret aku mee soto.Pergh!

You Might Also Like

3 Rangsangan

Flickr Images