Projekt Kunang Kunang In Memories

Thursday, August 12, 2010

Dalam bosan bosan ,aku saja la surf mudah usha usha barang .. sekali tengok macam kenai..dah jadi model rupanya.Refer semula Projekt Kunang Kunang .



Kereta aku ni dulu cat kat kedai brader ni la,company nama three colours trading terletak di TTDI jaya Shah Alam , kedai milik bumiputera tapi pekerja semua bangla.Hasil kerja kedai ni memang memuaskan dan harganya berpatutan. Sesapa nak test boleh lah Klik Disini

tapi sekarang kekasih aku ni dah jadi hak milik syarikat.


You Might Also Like

0 Rangsangan

Flickr Images