Bau

Friday, January 04, 2013

Aku taktau orang lain macam mana, tapi aku dapat macam kenang balik or mengingati sesuatu peristiwa ataupun feeling dengan dua cara.muzik atau bau/rasa. For example time zaman cuak nak jawab exam dulu-dulu, aku akan selalu minum Redbull untuk mengekalkan kefokusan pada tahap yang jitu, so sampai sekarang kalau minum Redbull nak2 pulak waktu ngantuk awal pagi, memang akan terkenang kesyahduan saat tuh.hehehe.


Second way lagu, ni aku rasa normal kot. Bak bait bait lagu alleycat ,
Berirama senandung semalam,
Ku terkenang peristiwa silam,
Dimana aku dan ...lalalalala..
(Sambung sendiri)
Bab lagu aku rasa waktu paling syahdu time drive sorang diri kat highway plus pukul 2-3 pagi sambil dengar Sinar.fm .Hahaha..memang muscle pun kecut time tuh.Tuh la sedikit sebanyak aku nak cerita.Bukan pa, tadi mandi guna body shampoo brand thai ni, terkenang lak time dok berbangkok arituh.Apapun, trip revisit tak lama dah.Counting days orang melayu kl kata.

You Might Also Like

0 Rangsangan

Flickr Images