Live Show

Sunday, April 11, 2010


Aku memang tak reti/segan nak berkaraoke , tapi bila ber camping,macam biasa malam malam mesti ada show.Tahniah kepada 60 orang yang bertuah yang terpilih untuk mendengar live show first aku dan rakan rakan.Tak lupa terima kasih kepada juri kerana menghadiahkan tempat kedua kepada kami.Lagu kat bawah ni tiada kena mengena dengan live show aku.


Nidji - Jangan Lupakan
ku berjalan terus tanpa henti
dan dia pun kini telah pergi
ku berdoa di tengah
indahnya dunia
ku berdoa untuk dia yang kurindukan

memohon untuk tetap tinggal
dan jangan engkau pergi lagi
berselimut di tengah dingin dunia
berselimut dengan dia yang kurindukan

would it be nice to hold you ..
would it be nice to take you home..
would it be nice to kiss you..

memohon untuk tetap tinggal
dan jangan engkau pergi lagi
bernyanyilah na na na na na
bernyanyilah untuk dia yang kurindukan

would it be nice to hold you ..
would it be nice to take you home ..
would it be nice to kiss you..

jangan pernah lupakan aku
jangan hilangkan diriku
jangan pernah lupakan aku
jangan hilangkan diriku
jangan pernah lupakan aku
jangan pergi dari aku

You Might Also Like

0 Rangsangan

Flickr Images