Trend

Sunday, May 09, 2010


Dekat dekat exam ni payah sikit nak update blog,namun sempat jugak aku baca baca paper dan bukak FB tukar shift pekerja hotel.

Apa yang aku perasan kebelakangan ni dalam paper :-

1. Laki bini lawan tikam

2. Musim menembak bebudak oleh PDRM
- alasan untuk ditembak ialah kelihatan mencurigakan.Lepas ni kalau Aj yang muka blur tuh kena tembak memang aku tak heran.

3.Buang bayi
- aku nak buang sampah merata pun takut kena saman.Rileks depa..Kesian la masa depan budak budak tuh.

Top 3 Status Update Facebook orang Perlis

1. "Bemain boling di Perlis Bowl"


2. "Sedapnyeee makan kat secret recipe"


3. "gua lepak c-mart beb!"
- baru the store ada persaingan sikit.Ni asyik bersaing dengan bazar cina ,mana fight.

*kepada member member yang aku pinjam gambar,harap halal la na..hehehe..gua sensored kot!

You Might Also Like

5 Rangsangan

Flickr Images