Ortopedik

Tuesday, May 18, 2010

Selesai sudah repair mesin mesin aku ,sekarang tibalah pula giliran tuan mesin pula kena repair.Dah hampir seminggu pinggang aku sakit,bangun saja dari tidur terus dilanda masalah ni.Entah hantu gemuk mana tindih aku malam tu barangkali.Tak pasal kena jumpa ortopedik .Yang menunggu untuk jumpa doktor pun set set iron man belaka.Bersyukurlah kita yang sihat ni.Doktor kata urat lari atau disc ada problem.Ingatkan mesin aja ada disc.Nak kena tukar brembo barangkali.



You Might Also Like

1 Rangsangan

Flickr Images